Havza Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından 13 ekmek fırınında gramaj ve hijyen denetimi ve ruhsat kontrolleri yapıldı.
İmalathanelerde sağlık kuralına uyulup uyulmadığını da kontrol eden Havza Belediye ekiplerin, depo alanlarını da inceledi.
HASSAS FIRINLARA TEŞEKKÜR
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, gıda üretiminde halk sağlığı ve gramaj konusunda hassasiyet gösteren işletmelere teşekkür etti. Denetimlerin amacının temel gıda ekmeğin sağlıklı şekilde halka sunulması olduğunu belirten Özdemir, "Özellikle hijyen ve gramaj konusunda çok hassasız. Bu konuda vatandaşlarımızın taleplerini ve şikayetlerini de dikkate alıyoruz. Zabıta ekiplerimiz 7 gün 24 saat halkımızın hizmetindedir. Önceliğimiz halkımızın sağlığını korumak ve verdikleri paranın karşılığını almalarıdır" dedi.
Anadolu Ajansı