Gelecek Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına, Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü, İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Aydın, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Gelecek Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İdris Sel, "Gelecek Partisi Samsun İl Başkanımız Mustafa Yeşilyurt’un ilçe başkanlığı görevini tarafımıza iletmesinin ardından genç ve dinamik bir kadro oluşturduk. Çarşambamıza, Samsunumuza ve Türkiyemize inşallah güzel günler gelecek "dedi.

GELECEK PARTİSİ İDDİALI
Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt ise, "Gelecek Partisi Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde Türkiye’yi yönetecek en güçlü liyakat kadroları bizde. Türkiye genelinde genç ve dinamik bir kadro ile seçim çalışmalarımızı sahada sürdürmeye devam ediyoruz.
Özgürlükçü ve demokrat bir parti olarak; Samsun’da iddialı bir şekilde, ilk milletvekili seçiminde Samsun’dan birinci parti olmayı hedefliyoruz. Bizler Gelecek kadroları olarak önümüzdeki belediye seçimlerinde Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinin tamamına talibiz "ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği iftar programı, partilileri buluşturdu. N.Alper CABBAR