Samsun'da İkinci El Giysi Pazarlarına Büyük İlgi

Samsun'da İkinci El Giysi Pazarlarına Büyük İlgi

Hazır

Giriş: 20.08.2025 16:26 Güncelleme: 20.08.2025 16:26
Samsun’un Atakum ve İlkadım ilçesindeki semt pazarlarında kurulan ikinci el giysi satışlarına son dönemde büyük rağbet başladı.

Türkiye'de ekonomik krizin etkileriyle vatandaşların alım gücü düşerken, giyim alışverişinde de önemli değişimler yaşanıyor. Özellikle son yıllarda artan enflasyon ve giyim fiyatlarındaki yükseliş, vatandaşları geleneksel mağaza alışverişinden uzaklaştırarak ikinci el kıyafet pazarlarına yönlendiriyor.

PAZARLAR DOLUP TAŞIYOR

Eskiden yeni kıyafetler almak için mağazalara koşan vatandaşlar, bu yıl bütçe dostu alternatiflere yöneliyor. Özellikle ikinci el kıyafet pazarları, artan ilgiyle kadın ve erkekler tarafından dolup taşıyor. Halkın alım gücü düştükçe bütçeye uygun ihtiyaçlara ulaşmak için farklı arayışlar oluştu.

İkinci el tezgâhlarında mont, ayakkabı, kazak, pantolon ve her türlü çeşitli giysiler bulunuyor. Kullanılmayan ve ihtiyaç fazlası olan sağlam, giyilebilir elbise, mont, pantolon ve ayakkabılarını pazarda satan esnaflar, işlerin daha da arttığını belirtiyor.

 

Haber Merkezi

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap