Asayiş

Samsun'da İnternetten Kombi Satışı Dolandırıcılığına Hapis Cezası

Samsun’da internetten kombi satışı vaadiyle 14 bin 990 TL dolandıran 2 sanığa, mahkeme tarafından 4 yıl 2 ay hapis ve para cezası verildi.

1 dk okuma
Samsun'da İnternetten Kombi Satışı Dolandırıcılığına Hapis Cezası
Paylaş

Samsun’da internet üzerinden kombi satışı yapacaklarını vadederek bir kişiyi dolandıran 2 sanık, ağır ceza mahkemesinde yargılandıkları davada hapis ve para cezasına çarptırıldı.

14 BİN 990 TL GÖNDERDİ, ÜRÜN GELMEYİNCE ŞİKAYETÇİ OLDU

Olay, Samsun’da yaşayan Pınar D. adlı vatandaşın internetten kombi satın almak istemesiyle başladı. İlan sahibiyle iletişime geçen Pınar D., ilk etapta 4 bin 990 TL’yi verilen banka hesabına gönderdi. Ancak karşı taraf, paranın hesaba geçmediğini ileri sürerek iki kez daha 5’er bin TL talep etti. Pınar D., toplamda 14 bin 990 TL gönderdikten sonra şahıslara ulaşamayınca dolandırıldığını anlayarak şikayetçi oldu.

SANIKLARA 4 YIL 2'ŞER AY HAPİS VE PARA CEZASI

Samsun Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü soruşturma kapsamında Arif A. ve Emre A. isimli 2 kişi hakkında "nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Karar duruşmasında mahkeme heyeti, her iki sanığı ayrı ayrı 4 yıl 2 ay hapis cezasına ve 31 bin 240 TL adli para cezasına mahkûm etti.

Kaynakİhlas Haber Ajansı

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.