Samsun’da İş Yerinde Kaçak Tütün Operasyonu
Paylaş

Samsun’da İş Yerinde Kaçak Tütün Operasyonu

Samsun’un Çarşamba ilçesinde jandarma ekipleri, bir iş yerinde 25 bin 600 kaçak makaron ve 54 kilo tütün ele geçirdi.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde jandarma ekiplerince bir iş yerinde düzenlenen operasyonda 25 bin 600 adet kaçak makaron ve 54 kilo açık kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak tütün ve tütün mamullerinin satışının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında harekete geçti.

İŞ YERİNDE YAPILAN ARAMADA MAKARON VE TÜTÜN BULUNDU

Yapılan araştırma sonucu M.Y. (32) isimli şahsın iş yerinde kaçak tütün ürünleri bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Düzenlenen operasyonda 25 bin 600 adet tütün doldurulmuş makaron ve 54 kilo açık kıyılmış tütün ele geçirildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Ele geçirilen ürünlere el konulurken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.