Samsun’da Kaçak Telefon Operasyonunda Bir Kişi Yakalandı
Paylaş

Samsun’da Kaçak Telefon Operasyonunda Bir Kişi Yakalandı

Ekleme: 11.09.2024 10:14 Güncelleme: 31.05.2026 04:41

Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenlenen kaçak telefon operasyonunda bir kişi gözaltına alındı. Operasyonda 20 kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda bir zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçak ticaretle mücadele kapsamında kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi.

İŞ YERİNE BASKIN DÜZENLENDİ

Ekipler, ilçede tespit edilen bir iş yerine baskın düzenleyerek arama yaptı. Yapılan arama sonucunda, gümrük kaçağı olduğu belirlenen toplam 20 adet akıllı cep telefonu ele geçirildi.

ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Operasyon sonucunda M.S. isimli bir kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

 

Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.