Samsun’un İlkadım ilçesinde kaçak olarak inşa edildiği gerekçesiyle yıkım kararı alınan villanın tahliyesine başlandı. Gürgendağı Mahallesi Topaluşağı mevkisinde bulunan ve 3 katlı olan yapının, boşaltılmasının ardından yıkılacağı bildirildi.

BELEDİYE EKİPLERİ VİLLAYA YIKIM İÇİN GELDİ
İlkadım Belediyesi Yıkım İşleri, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ile jandarma ekipleri, villa sahipleri R.A. ve A.A. ile iletişime geçerek binanın tahliyesi konusunda bilgilendirmede bulundu. Elektrik ve su bağlantıları kontrol edilen villadaki eşyalar, ikamet sahipleri tarafından taşınmaya başlandı.

YIKIM, EŞYALARIN TAMAMEN BOŞALTILMASI SONRASI GERÇEKLEŞECEK
Tahliye işlemi mesai saatleri içinde tamamlanmadığı için belediye ekipleri tutanak tutarak bölgeden ayrıldı. Villadaki eşyaların tamamen boşaltılmasının ardından yıkım işleminin başlatılacağı öğrenildi.



Haber Merkezi