Samsun'da Kar Yağışı: 67 Grup Yolu Ulaşıma Kapandı
Paylaş

Samsun'da Kar Yağışı: 67 Grup Yolu Ulaşıma Kapandı

Samsun'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 67 grup yolu ve 243 ara yol ulaşımı kapandı. Ekipler kar temizleme artırmayı sürdürüyor.

Samsun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kırsal veri ulaşımı aksadı. 67 grup yolu ve 243 ara yol kapanması üzerinde ekipler sahasında yoğun mesai durması.

KAR YAĞIŞI ULAŞIMI AKSATTI

Altay kar fırtınasının içeriği Samsun'da yoğun kar yağışı görüldü. Şehrin çok sayıda ulaşımda aksaklıklar yaşanırken, Atakum'da 7, Alaçam'da 14, Bafra'da 12, Çarşamba'da 7, İlkadım'da 8, Ondokuzmayıs'ta 8, Terme'de 9 ve Yakakent'te 2 grup yolu ulaşıma kapandı.

Yetkililer, kapanan yolların açılması için kar temizleme aralığı aralıksız sürdüğünü belirtti.

EKİPLER SEFERBER OLDU

İl genelinde karla mücadele için 2 bin 544 personel ve bin 381 araç sahada görev yapıyor. Gelen 52 ihbarın tamamı çözüme kavuşturulurken, 11 mahallede ise elektrik kesintisi genelgesi.

Yetkililer, olumsuz hava şartlarına karşı dayanıklılığın dikkatli olduğunu belirterek, kapalı yolların en kısa sürede yayılması için salgınların sürdüğünü ifade etti.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.