Samsun'da Kaskına Uyuşturucu Saklayan Şahıs Yakalandı
Paylaş

Samsun'da Kaskına Uyuşturucu Saklayan Şahıs Yakalandı

Samsun'un Alaçam ilçesinde polis, şüphe üzerine durdurduğu bir kişinin motosiklet kaskının içine gizlenmiş sentetik kannabinoid, esrar ve extacy hap ele geçirdi. Olayla ilgili adli işlem başlatıldı.

Samsun'un Alaçam ilçesinde, polis ekiplerinin dikkati sayesinde motosiklet kaskına gizlenmiş uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Şüphe üzerine durdurulan bir şahsın kaskında yapılan arama, polisin bu tür olaylara karşı ne kadar hazırlıklı olduğunu bir kez daha gösterdi.

POLİSİN DİKKATİ HIRSIZLIĞI ORTAYA ÇIKARDI

Olay, Alaçam'ın Fatih Mahallesi'nde devriye gezen Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, tavırlarından şüphelendiği İ.Ö. (36) isimli şahsı durdurmasıyla başladı. Yapılan kimlik kontrolünün ardından şahsın kafasındaki motosiklet kaskı da incelendi.

KASKIN İÇİNDE ZULA YERİ

Polis ekipleri, şaşırtıcı bir şekilde kaskın içine gizlenmiş uyuşturucu maddeler buldu. Ele geçirilen maddelerin 0,97 gram sentetik kannabinoid, 0,81 gram esrar ve 9 adet extacy hap olduğu belirlendi. Uyuşturucu maddelerle birlikte yakalanan İ.Ö. hakkında adli işlem başlatıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.