Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından , ‘Dilek Topla Benim İçin’ kampanyasıyla, yeni yıl öncesinde tedavi süreci devam eden lösemili çocukların umutlarına ortak olmak isteyen gönüllüler dayanışmaya davet edildi. Kampanyayla, zorlu bir mücadele veren çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturmak ve moral desteği sağlamanın amaçlandığı belirtildi.
Projede, çocuklar hayallerini süsleyen oyuncak dileklerini paylaşırken, ‘Dilek Topla Benim İçin’ çağrısıyla gönüllüler, bu dilekleri oyuncak bağışlarıyla gerçeğe dönüştürecek. Ayrıca Türkiye’nin birçok ilinde keyifli etkinliklerle bir araya gelen gönüllüler oyuncakları çocuklar için özenle paketleyecek.

ÇOCUKLAR İÇİN MORAL
LÖSEV Samsun Ofis Koordinatörlerinden Ferhan Taşkınsu, tedavi süreci devam eden çocuklar için yeni yılın, sıradan bir takvim değişikliği olmadığını, umutlarını tazeledikleri çok özel bir zaman olarak değerlendirildiğinin altını çizerek, “Bu kampanya sayesinde onların hayallerine dokunuyor, kendilerini değerli ve yalnız olmadıklarını hissetmelerini sağlıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında gönüllülerimizin gösterdiği dayanışma, çocuklarımız için büyük bir moral kaynağına dönüşüyor. Her toplanan dilek, çocuklarımızın hayata daha güçlü sarılmasına katkı sunuyor” dedi.
KAMPANYAYA DAVET
Vakıf tarafından yapılan açıklamada ise yıllardır çocukların hayata tutunabilmesi için verilen mücadelenin yalnızca tedaviyle sınırlı olmadığına dikkat çekildi. “Çocuklarımız için hayal kurduk” ifadesine yer verilen açıklamada, “ Şimdi de lösemili çocuklarımızın mutluluğunu çoğaltmak için herkesi bu iyilik yolculuğuna davet ediyoruz. Bir çocuğun yüzündeki gülümsemeden daha değerli hiçbir şey yok. Yeni yıl öncesinde çocuklara mutluluk armağan etmek isteyen herkesi kampanyaya destek olmaya çağırıyoruz” denildi.
Haber Merkezi