SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Samsun'da LÖSEV'e Her Yerden Destek

Samsun'da LÖSEV'e Her Yerden Destek

Hazır

Giriş: 06.11.2025 18:37 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Samsun'da LÖSEV'in farkındalık etkinlikleri devam ediyor. Lise ve üniversite öğrencileri, lösemiyle mücadelede toplumsal bilincin önemine dikkat çekmek için "umut ve dayanışma" mesajı verdi.

Samsun'da özel bir lise ve Namık Kemal Anadolu Lisesi öğrencileri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık etkinlikleriyle Lösev’e destek oldu.

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Samsun Ofisi'nin, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda özel lise öğrencileri, 'turuncu kurdele' gününü başlatarak desteklerini gösterirken, etkinlikler kapsamında okulda stant çalışmaları da yapılacak.

ÖĞRENCİLER STANT KURACAK

Aynı zamanda lösemili çocuklara moral olmak ve toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla Namık Kemal Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri de turuncu farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

Okulda hafta boyunca kermes ve stant etkinlikleriyle LÖSEV'e destek verilecek. Her iki okulun öğrencileri, Lösemili Çocuklar Haftası boyunca "farkındalık, umut ve dayanışma" mesajını vurguladı.

BAFRA’DA TURUNCU YÜRÜYÜŞ

Diğer yandan Bafra Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile birlikte farkındalık yürüyüşü düzenlendi. Sokaklar, löseminin sembol rengi turuncuya büründü.

Yürüyüşe; Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yetkin Bulut, Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Dursun Kurt, öğretim üyeleri, LÖSEV gönüllüleri, Bafra MYO öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Lösemiye dikkat çekmek için tek yürek olan katılımcılar, löseminin farkındalık rengi olan turuncu balonlar ve "Umut varsa iyileşme de vardır" yazılı pankartlarla yürüyerek, lösemiyle mücadelede toplumsal bilincin önemine dikkat çekti.

 

Haber Merkezi

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap