Samsun Devlet Opera ve Balesi (SDOB), minik sanatseverler için özel olarak hazırlanan “Okulumuz Orman” çocuk oyununu yarın sahneleyecek. Tek perdelik müzikal oyun, çocukları doğayla iç içe bir serüvene davet ediyor.
HAYVANLARIN YARDIMIYLA ORMAN MACERASI
Yazar ve yönetmenliğini Metin Bayram’ın üstlendiği oyun, hayvanat bahçesi gezisi için yola çıkan bir grup öğrencinin, kendilerini gerçek bir ormanda bulmalarıyla başlıyor. Çocuklar, orman hayvanlarının yardımıyla eve dönüş yolunu bulmaya çalışırken eğitici ve eğlenceli bir maceraya atılıyor.

SAHNEDE USTA İSİMLERİN İMZASI VAR
Oyunun sahne arkasında ise önemli isimler yer alıyor:
Koreografi: Özgün Barılı
Kostüm Tasarımı: Gülnur Çağlayan Tuluk
Dekor Tasarımı: Hakkı Kandır
Video Projeksiyon: Murat Turgut
Işık Tasarımı: Oğuz Murat Yılmaz
GÖSTERİ YARIN İKİ SEANS HALİNDE SAHNELENECEK
“Okulumuz Orman” çocuk oyunu, 16 Nisan Salı günü saat 10.30 ve 13.00’te Atatürk Kültür Merkezi Zehra Yıldız Sahnesi'nde izleyiciyle buluşacak.
Aileler ve öğretmenler, çocuklara doğa bilinci kazandıran bu renkli ve eğlenceli yapımı kaçırmamak için yerlerini ayırtmaya başladı.
Anadolu Ajansı