Samsun'da Öğrencilerden Duygulandıran 20 Ocak Resimleri

Samsun'da Öğrencilerden Duygulandıran 20 Ocak Resimleri

Hazır

Giriş: 20.01.2025 22:49 Güncelleme: 20.01.2025 22:49
Samsun'da ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen 'Samsunspor ve 20 Ocak' temalı resim yarışmasında derece yapan öğrenciler belli oldu. Öğrencilerin hayal dünyasını çizdiği resimler duygulandırdı

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üniversiteli Samsunsporlular Derneği koordinesinde ortaokul öğrencileri arasında 'Samsunspor ve 20 Ocak' temalarının her ikisini de içeren resim yarışması düzenlendi.

Samsunspor tarihinin dünü, bugünü ve yarını hakkında olan düşüncelerini resim yoluyla eğitime yansıtmak, öğrencilerin yaşadıkları şehre ait kültürel değerleri özümsemesini sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, 20 Ocak 1989 tarihindeki elim kazada hayatını kaybeden Samsunspor ile özdeşleşmiş olan futbolcular ve teknik ekibi anmak ve vefa değerinin öğrencilere kazandırılması amaçlandı.

Yarışmaya çok sayıda öğrenci katılım sağladı. Jüri değerlendirmesi sonucunda dereceye giren öğrenciler belli oldu.

HEDİYE ÇEKİ KAZANDILAR

İlkadım Tepecik 100. Yıl Milli Mücadele Ortaokulu öğrencisi Feyza Ceylin Sekmenoğlu birinci olurken, Terme Nazmiye Ünal Soğancı Ortaokulu öğrencisi Zümra Keleş ikinci, Asarcık Kılavuzlu Şehit Niyazi Kaya Ortaokulu öğrencisi Ebru Kırımlı da üçüncü oldu. Dereceye giren öğrenciler, Samsunspor Store Mağazası'ndan hediye çeki kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "20 Ocak 1989 tarihindeki elim trafik kazasında hayatını kaybeden Samsunsporlu futbolcular anısına düzenlenen Samsunspor ve 20 Ocak Konulu Resim Yarışması'nda derece alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz" denildi.

 

Zeynep Irmak Öcal

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap