Samsun'da lise koridorunda meydana gelen bıçaklama olayı, büyük şoka neden oldu. Okul kaydı için gelen bir öğrenci, başka bir öğrenciyi bıçaklayarak yaraladı.
OLAY İLKADIM İLÇESİNDE YAŞANDI
Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi'nde bulunan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki M.F.C., annesiyle birlikte okulun Mesleki Eğitim Merkezi'ne (MESEM) kayıt yaptırmaya gelindiğinde koridorda 17 yaşındaki M.A.K. ile karşılaştı.
GENÇ ÖĞRENCİ İKİ BACAĞINDAN BIÇAKLANDI
Koridorda yaşanan tartışmanın ardından M.F.C., M.A.K.'yi iki bacağından bıçakladı. Yaralı öğrenci, olay yerine çağrılan ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi adı altında alındı.
ZANLI POLİS TARAFINDAN YAKALANDI
Olayın ardından kaçan zanlı M.F.C., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak ele geçirildi. Polis ekipleri olayla ilgili geniş soruşturma başlattı.
Kaynak: Haber Merkezi