Ordulular Sevgi Derneği, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlediği geleneksel kahvaltı buluşmasında dernek üyelerini ve kentin önemli isimlerini ağırladı. İlkadım ilçesinde bulunan Ihlamur Kafe'de gerçekleştirilen organizasyon, Samsun'da yaşayan Orduluların yoğun katılımıyla adeta bir gövde gösterisine dönüştü.
BİRLİK VE BERABERLİĞİN GÜCÜ VURGULANDI
Toplantıda konuşan Ordulular Sevgi Derneği Başkanı İlknur Yılmaz Yeşilova, Orduluların hem Türkiye genelinde hem de Samsun'da etkin bir nüfusa ve güce sahip olduğunu belirtti. Birlikte hareket etmenin önemine değinen Yeşilova, sosyal ve kültürel projelerin ancak güçlü bir dayanışmayla hayata geçebileceğini ifade etti.
SAMSUN VE ORDU AŞKIYLA PROJE ÜRETİLİYOR
Dernek olarak sadece hemşehri buluşmalarıyla sınırlı kalmadıklarını dile getiren Yeşilova, "Biz ekmeğimizi kazandığımız Samsun’a da, köklerimizin olduğu Ordu’ya da büyük bir aşkla bağlıyız. Özellikle gençlerimizin geleceği için istihdam odaklı ve sportif projelere hız kazandırmak istiyoruz. Bu yolda tüm hemşehrilerimizin güç birliğine ihtiyacımız var" dedi.
SİYASET VE CEMİYET DÜNYASI BİR ARADAYDI
Yoğun katılımın gözlendiği kahvaltı programına; AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Abdülkadir Köstek, İlkadım Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Ahmet Çağdaş Çatoğlu, AK Parti Canik İlçe Başkan Yardımcısı Cengiz Kuş ve Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral gibi isimler katılarak dernek üyeleriyle sohbet etti. Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.
Noyan Alper Cabbar

