Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından Samsun Emniyet Müdürlüğü'nün desteğiyle polis ve ailelerine yönelik moral gecesi yapıldı.

Geceye Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ogün Şahin, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Fatih İnal, polis okulu öğrencileri ve çalışanları, Emniyet Müdürlüğü çalışanları ve aileleri katıldı. Gecede, Polis Akademisi Başkanlığı Polis Bando ve Armoni Mızıkası sahneye çıktı.

Polis memurlarından oluşan orkestra Türk halk müziği, Türk sanat müziği ve popüler parçalardan oluşan müzik ziyafeti verdi. Unutulmaz bir konser veren orkestra performansıyla büyük beğeni topladı.
İHA

Polis memurlarından oluşan orkestra Türk halk müziği, Türk sanat müziği ve popüler parçalardan oluşan müzik ziyafeti verdi.