SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Samsun'da sağlık çalışanından öğretmene darp

Samsun'da sağlık çalışanından öğretmene darp

Hazır

Giriş: 13.12.2024 14:45 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Samsun'da bir öğretmenin darp edilmesi, Eğitim-Bir-Sen tarafından kınandı. Hukuki sürecin takipçisi olacaklarını açıkladılar.

Samsun'da Eğitim-Bir-Sen üyeleri, meslektaşları Tarih Öğretmeni Fatih Kıran’ın darp edilmesini kınadı. Fatih Kıran, öğrencileri korumak amacıyla seyyar satıcıyı uyardığı sırada tartışmaya karıştı ve saldırıya uğradı.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Olay, İlkadım ilçesindeki Fatma Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesi dışında, bir otobüs durağı yakınında meydana geldi. İddiaya göre, teneffüs sırasında öğrencilerin dışarıdan yiyecek almak istemesi üzerine öğretmen Fatih Kıran, öğrencilere müdahalede bulundu. Seyyar satıcı ile başlayan tartışma, kavga ile sonuçlandı. Kavga çevredekilerin araya girmesiyle sonlandı.

EĞİTİM-BİR-SEN: "HUKUKİ SÜRECİN TAKİPÇİSİYİZ"

Olay sonrası Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız, basın açıklaması yaparak şu sözleri dile getirdi: “Kendisine emanet edilmiş öğrencileri korumak için nöbet görevini yerine getiren öğretmenimiz darp edilmiştir. Okullarımızın güvenliği, diğer kamu kurumlarından daha önceliklidir. Eğitim-Bir-Sen olarak, bu tür saldırılara karşı yasal düzenlemeler için mücadele ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve hukuki sürecin takipçisi olacağımızı belirtiyoruz.”

OLAYIN TANIĞI: "KEŞKE OLMASAYDI"

Olayın tanığı Hakan Akkaya ise, “Olay sırasında öğretmenin kim olduğunu bilmiyorduk. Üzerinde herhangi bir tanıtıcı işaret yoktu. Tartışma sözlü olarak başladı ve ardından fiziksel kavgaya dönüştü. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı,” dedi.

TARAFALAR DARP RAPORU ALDI

Olayın ardından her iki tarafın da darp raporu alarak karşılıklı şikayette bulundukları öğrenildi. Bu tür şiddet olaylarının tekrar etmemesi için önlemler alınması gerektiği vurgulandı.

 

İhlas Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap