SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Samsun'da Sallanıp Yere Fırlatılan Güney'in Babası Konuştu: Yaşı Küçük Şüpheliler Yaptırımla Karşılaşmalı

Samsun'da Sallanıp Yere Fırlatılan Güney'in Babası Konuştu: Yaşı Küçük Şüpheliler Yaptırımla Karşılaşmalı

Hazır

Giriş: 03.06.2025 12:56 Güncelleme: 31.05.2026 01:59
Samsun'da parkta şiddet gören 7 yaşındaki Güney’in babası, çocuklara hukuki yaptırım uygulanması gerektiğini söyledi.

Samsun’un Atakum ilçesinde yaşanan olayda, 7 yaşındaki Güney N., parkta iki çocuk tarafından ellerinden ve bacaklarından tutulup yere fırlatıldı. Beyin kanaması geçiren küçük çocuk hastaneye kaldırılırken, baba Burak N., adalet çağrısı yaptı: “Ciddi yaptırımlarla karşılaşmalılar.”

OLAY PARKTA YAŞANDI

22 Mayıs’ta Atakum ilçesi Büyükkolpınar Mahallesi Alaçam Caddesi üzerindeki bir sitede yaşanan olayda, Güney N. halı sahada oyun oynarken yaralandı. Annesi G.Y., çocuğunu futbol topunun çarptığını düşünerek Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü. Yapılan kontrollerde Güney’in beyin kanaması geçirdiği tespit edildi.

GÜVENLİK KAMERASI O ANLARI KAYDETTİ

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Site içerisindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, K.Ç. (13) ve Y.Y.G.’nin (14), Güney’i kollarından ve bacaklarından tutarak sallayıp yere fırlattıklarını belirledi. İki çocuk gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ADLİ TIP RAPORU: “YAPTIKLARININ FARKINDALAR”

Olayı gerçekleştiren çocuklar hakkında hazırlanan adli tıp raporunda, zeka geriliği veya psikiyatrik bir soruna rastlanmadığı belirtildi. Raporda, çocukların “kasten yaralama” suçunun kapsam ve sonuçlarını anlayabilecek yaşta ve zihinsel yeterlilikte oldukları ifade edildi.

“BUGÜN CEZA ALMAZLARSA, YARIN KRİMİNAL SUÇLU OLABİLİRLER”

Küçük Güney’in babası Burak N., yaşanan olaya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Yapı olarak büyük çocukların güç gösterisine dayalı bir hareketi, kötü sonuçlandı. Olayın sonunun kötü biteceği belliydi. Eli ya da kolu kırılsaydı belki daha az hasarla atlatırdık. Beyin kanamasıyla sonuçlanması bizi derinden sarstı. 2 çocuk ifadeleri sonrası serbest kaldı. Ailelerinin de büyük sorumluluğu var. Umarım hukuki olarak gereken cezayı alırlar. Bugün ceza almazlarsa yarının kriminal suçluları olabilirler.”

“TRAVMAYI ATLATMASI İÇİN TAKİP SÜRECİ BAŞLADI”

Baba Burak N., oğlunun sağlık durumu hakkında ise şu bilgileri verdi: “Beyin kanaması durmuş durumda. Ancak konu beyin olunca daha temkinli olmak gerekiyor. Takip süreci devam ediyor, 20-25 gün daha ilaç tedavisi sürecek. Psikolojik etkilerini aşması için ise tedaviye daha sonra başlayacağız. Kolay atlatabileceğini düşünüyoruz. Çocuklar hakkında çıkan raporda da yaşlarına göre ne yaptıklarının farkında oldukları belirtildi. Süreci yakından takip ediyoruz.”

 

Demirören Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap