SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Samsun'da şehit annesinden 'siyah kurdeleli' tepki

Samsun'da şehit annesinden 'siyah kurdeleli' tepki

Hazır

Giriş: 12.01.2025 17:15 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Samsun'da şehit annesi Bedriye Hamlı, oğlunun mezarındaki Türk bayrağına titreyen elleriyle siyah kurdele bağladı. Acılı anne, "Eğer o katili afedecekseniz şehitlerimizi canlı olarak geri verin" diye haykırdı

Samsunlu şehit Astsubay İlhan Hamlı'nın annesi Bedriye Hamlı, DEM Parti'li heyetin siyasi parti ziyaretlerine ilişkin bir şehit annesi olarak ızdırap duyduğunu söyledi.
Acılı anne Bedriye Hamlı şöyle konuştu: "Birileri çıkmış bebek katili Abdullah Öcalan'a, hakkında verilen hükmü yok sayarak serbest bir hayat vadediyor.

Bu neyin karşılığı bilen var mı? Biz bu vatana hiçbir karşılık beklemeden can verdik, kan verdik, vatan sağ olsun dedik. Bu süreçte şehitlerimizin kanının pazarlık konusu yapıldığını biliyoruz ve görüyoruz. Kimse aklımızla alay etmesin. Eğer bu süreçte şehitlerimizin kanı pazarlık konusu yapılmadığını söylüyorsanız neden teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın ev hapsi konuşuluyor? Var mı bir açıklamanız? Biz şehit anneleri bu sürecin neresindeyiz?"

SİZ ŞEHİT VERDİNİZ Mİ?

"Bizi ve şehitlerimizi kimse yok hükmünde sayamaz" diyen acılı anne, "Herkes kulağını açsın sesimize kulak versin. Biz bu vatana şehit verdik. Teröristbaşı bebek katili Öcalan'a ev hapsi sözü verenler PKK terör örgütüne kendi canlarından bir can, şehit verdiler mi? Şehit anneleri biz razı değiliz.

Resimaltı: Şehit annesi Bedriye Hamlı, oğlunun mezarındaki Türk bayrağına 'siyah kurdele' bağladı ve şehidine dua etti.

Yüreğimdeki yangını görmeyenler, duymayanlar bu kurdeleyi görsün de adımlarını ona göre atsınlar diye şehidimin bayrak direğindeki Türk bayrağına bu süreç boyunca bağlı kalacak siyah kurdeleyi bağladım. Acımıza acı katmak yüreğimizdeki ateşe benzin dökmek istemiyorsanız, bebek katili Öcalan ömrünün sonuna adar cezasını İmralı'da çekmek zorundadır. Eğer o katili afedecekseniz şehitlerimizi canlı olarak geri verin" dedi.
Şehit annesi Bedriye Hamlı, "Canım oğlum mavi gözlü paşam üzülme annen hep yanında" diyerek oğlunun mezar taşını okşadıktan sonra bir elinde baston ile diğer oğlu Ayhan Hamlı'nın koluna girerek şehitlikten ayrıldı.
 

 

Billur Çetinkaya

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap