Samsun'da Serinlemek İçin Denize Giren Kadın Boğuldu
Paylaş

Samsun'da Serinlemek İçin Denize Giren Kadın Boğuldu

Samsun'da serinlemek için denize giren 39 yaşındaki Yücenur Tutuş, boğularak hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde.

Samsun'un Terme ilçesinde serinlemek amacıyla denize giren Yücenur Tutuş (39), trajik bir olay sonucu boğulma tehlikesi yaşadı. Denizde geçirdiği bu talihsiz anlar, hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

İLK MÜDAHALE VE HASTANE SÜRECİ

Baygın halde denizden çıkarılan Yücenur Tutuş, acil olarak Terme Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, durumu kritik olan Tutuş, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Samsun'daki hastanede yoğun bakım altına alınan Yücenur Tutuş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ailesi ve yakınları, acı haberle büyük üzüntü yaşadı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.