Samsun’da Sevgililer Arasındaki Kavga Adliyeye Taşındı
Paylaş

Samsun’da Sevgililer Arasındaki Kavga Adliyeye Taşındı

Samsun’un Atakum ilçesinde sevgililer arasında çıkan tartışma bıçak ve yumruklu kavgaya dönüştü. Çift gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Samsun’un Atakum ilçesinde sevgililer arasında çıkan tartışma bıçak ve yumrukların da kullanıldığı arbedeye dönüştü. Çıkan olayda yaralanan çift, tedavilerinin ardından gözaltına alındı.

OLAY ATAKUM’DA MEYDANA GELDİ

Gece saat 02.00 sıralarında Atakum ilçesi Körfez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi’ndeki evde tartışan H.T. (40) ve kız arkadaşı C.N. (27) arasında kavga çıktı.

EKMEK BIÇAĞI VE YUMRUKLU ARBEDE

Çiftçilik yaptığı öğrenilen H.T., tartışma sırasında ekmek bıçağıyla parmağından yaralandı. C.N. ise erkek arkadaşının kendisine yumruk attığını iddia etti.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Yaralanan H.T. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, C.N. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

İFADELER ÇELİŞTİ

C.N. ifadesinde, H.T.’nin mutfaktan bıçak aldığını ve onu engellemeye çalışırken yaralandığını söyledi. H.T. ise bıçağı C.N.’nin aldığını ve arbedenin bu nedenle çıktığını belirtti.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Emniyetteki işlemleri tamamlanan çift, haklarında başlatılan soruşturma kapsamında adliyeye sevk edildi.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.