SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Samsun'da Siber Güvenlik Zirvesi 10 Şubat'ta Başlıyor

Samsun'da Siber Güvenlik Zirvesi 10 Şubat'ta Başlıyor

Hazır

Giriş: 06.02.2026 10:08 Güncelleme: 06.02.2026 10:08
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek I. Samsun Siber Güvenlik Zirvesi için geri sayım başladı. Program detayları ve katılımcılar belli oldu.

Samsun, Türkiye'nin dijital savunma stratejilerinin ele alınacağı dev bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ve Samsun İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan I. Samsun Siber Güvenlik Zirvesi, 10 Şubat Salı günü kapılarını açacak.

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan zirve, siber dünyanın uzman isimlerini şehirde buluşturacak. Etkinliğe Savunma Sanayii Başkanlığı, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türkiye Siber Vatan Programı'ndan üst düzey temsilciler katılarak Türkiye'nin bu alandaki yol haritasını değerlendirecek.

DİJİTAL DÜNYANIN GELECEĞİ TARTIŞILACAK

Gün boyu sürecek programda siber güvenlikte yerlileştirme stratejilerinden kişisel verilerin korunmasına kadar pek çok kritik başlık ele alınacak. Özellikle SİBERVATAN Programı ve SİBERAY projelerinin detaylarının paylaşılacağı oturumlarda, dijital dünyada bireysel güvenliğin nasıl sağlanacağına dair önemli bilgiler aktarılacak.

ÖĞRENCİLER VE SEKTÖR TEMSİLCİLERİ BULUŞUYOR

Zirve sadece teknik oturumlarla sınırlı kalmayacak; akademisyenler, üniversite öğrencileri, kamu ve özel sektör temsilcileri arasında güçlü bir köprü kuracak. Katılımcılar, sektörün öncü isimleriyle birebir iletişim kurma şansı yakalarken, kariyer planlaması ve siber güvenlik alanındaki iş imkanları hakkında doğrudan bilgi sahibi olabilecek.

TAM GÜN KESİNTİSİZ PROGRAM

Sabah saat 09.00'da başlayacak olan zirve, akşam 17.00'ye kadar devam edecek. Panel ve konuşma oturumlarıyla zenginleştirilen etkinlik, Samsun'un bilişim ve teknoloji dünyasındaki yerini güçlendirmeyi hedeflerken, bölgedeki teknoloji farkındalığını da artıracak.

 

İhlas Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap