Samsun'da Silah Operasyonu: 9 Kişi Gözaltında
Paylaş

Samsun'da Silah Operasyonu: 9 Kişi Gözaltında

Samsun'un Ayvacık ve Çarşamba ilçelerinde düzenlenen operasyonda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi, 9 kişi gözaltına alındı.

Samsun'un Ayvacık ve Çarşamba ilçelerinde jandarma ekipleri, ruhsatsız silah ve mühimmat bulunduran kişilere yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi.

EŞ ZAMANLI BASKINLAR

Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çarşamba Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin koordineli çalışması sonucu, Ö.K., M.K., E.K., E.K., B.K., B.K., M.K., K.A. ve O.S. isimli şahıslara ait adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

ELE GEÇİRİLEN SİLAH VE MÜHİMMAT

Yapılan aramalarda, 8 adet tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 2 adet av tüfeği, 1 adet pompalı tüfek, 755 adet tabanca fişeği ve 44 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Bu operasyon sonucunda, ruhsatsız silah ve mühimmat bulunduran 9 kişi gözaltına alındı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Jandarma ekipleri, silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik operasyonlarını sürdüreceklerini belirtti.

Samsun'da gerçekleştirilen bu operasyon, ruhsatsız silah bulunduran kişilere karşı yapılan etkin mücadelenin bir göstergesi oldu.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.