Samsun’un Kavak ilçesinde tütüncü olarak faaliyet gösteren bir iş yerine düzenlenen operasyonda sahte alkol ve binlerce dolu makaron ele geçirildi. İş yeri sahibi gözaltına alındı.
POLİS, SAHTE ALKOL VE MAKARONLARI ELE GEÇİRDİ
Kavak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Soğuksu Mahallesi’nde M.G. isimli şahsa ait bir tütüncüye baskın düzenledi. İş yerinde yapılan aramalarda, 1 damacana içerisinde 15 litre sahte alkol, 18 adet 0.5 litrelik pet şişe içerisinde sahte alkol ve 2 adet cam şişe içerisinde sahte alkol ele geçirildi. Ayrıca 3 bin 740 adet içi dolu makaron, 4 bıçak ve 1 elektronik sigara da bulundu.
İŞ YERİ SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI
Operasyon sırasında ele geçirilen ürünlere el konulurken, iş yeri sahibi M.G. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.
SAHTE ÜRÜNLERE GEÇİT YOK
Emniyet ekipleri, halk sağlığını tehlikeye atan ve yasa dışı ürünlerin piyasaya sürülmesini engellemek için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.
İhlas Haber Ajansı