Samsun'da Valizdeki Isıtıcı ve Monitörden Uyuşturucu Çıktı
Paylaş

Samsun'da Valizdeki Isıtıcı ve Monitörden Uyuşturucu Çıktı

Samsun’da valizdeki ısıtıcı ve monitörden çıkan uyuşturucu nedeniyle yakalanan 2 kişi, 8 yıl 4 ay ile 12 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.

Samsun’da yolcu otobüsünde valize gizlenmiş uyuşturucuyla yakalanan iki kişi, yargılandıkları mahkemece toplamda 20 yılı aşan hapis cezalarına çarptırıldı.

METAMFETAMİNİ ISITICI VE MONİTÖRE SAKLADILAR

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyon kapsamında İstanbul’dan Samsun’a gelen bir yolcu otobüsünde arama yaptı.

Otobüsteki yolculardan M.A.’ya ait valizde bulunan elektrikli ısıtıcı ve bilgisayar monitörünü inceleyen narkotik ekipleri, cihazların içine gizlenmiş 2 paket halinde 26,47 gram metamfetamin ele geçirdi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI, MAHKEMEDEN AĞIR KARAR

Olayla ilgili gözaltına alınan M.A. ve B.Ö. adlı şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Haklarında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan dava sonucunda: M.A., 8 yıl 4 ay hapis ve 16 bin 660 TL adli para cezası, B.Ö., 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, her iki sanığın da tutukluluk halinin devamına hükmetti.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.