Yeni yılın ilk gününde hava sıcaklığının 1 dereceye kadar düştüğü ve kar yağışının etkili olduğu anlarda, bir grup arkadaş Karadeniz'in buz gibi sularına girerek sıra dışı bir kutlamaya imza attı.
KAR YAĞIŞI ALTINDA DENİZE GİRDİLER
Canik ilçesi Doğupark mevkisinde 1 Ocak 2026 sabahı bir araya gelen ve kendilerini "Doğupark Tayfası" olarak adlandıran yaklaşık 10 kişilik grup, dondurucu soğuğa aldırış etmedi. Aralarında doktor, teknisyen, muhasebeci, iş adamı ve emekli öğretmenin de bulunduğu farklı meslek gruplarından oluşan grup, kar yağışı altında denize girerek yeni yılı karşıladı.
SAHİLDEKİLER ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ
Hava sıcaklığının sıfıra yaklaştığı saatlerde Karadeniz'in serin sularına atlayan grup üyeleri, dakikalarca kulaç attı. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları ve meraklı bakışları arasında gerçekleşen bu etkinlikte, katılımcılar soğuk suyun kendilerine enerji verdiğini belirtti.
"YENİ YILA FARKLI BİR ENERJİYLE GİRİYORUZ"
Grup adına açıklama yapan Dr. Ömer Barış Çankaya, her yıl benzer bir gelenek sürdürdüklerini ifade etti. Çankaya, "Bugün 1 Ocak 2026. Kar yağıyor ve hava muhteşem. Doğupark Tayfası olarak bu güzel atmosferde denize giriyoruz. Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz" şeklinde konuştu.


İhlas Haber Ajansı

