Samsun'da Yukarda Can Pazarı Aşağıda Canlı Yayın Yarışı
Paylaş

Samsun'da Yukarda Can Pazarı Aşağıda Canlı Yayın Yarışı

Ekleme: 07.06.2022 21:01 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun’da dolandırıldığını iddia ettiği 15 katlı binanın çatısına çıkan adam intihara teşebbüs etti. Yukarıda can pazarı yaşanırken, altta canlı yayın yarışı vardı.  

Samsun İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi’nde 15 katlı Haznedar Konakları’nın çatısında meydana gelen olayda, bu inşaatın boya işlerini yaptığını bildiren Mahmut Ekinci (60), konaktan 30 numaralı daireyi 400 bin TL’ye satın aldığını ve kendisine ‘evrakta sahtecilik’ yapıldığını iddia etti. 

İKNA EDİLDİ 

Ekinci, dairenin Adana’da başka birine satıldığını ileri sürdü. 'Mal sahibinin hakkını yediğini ve evrakta sahtecilik' yaptığını iddia eden Ekinci, binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Ekinci’nin eşi, kızı ve oğlu da binanın önüne gelerek onu ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık yarım saat süren girişimin ardından Ekinci, çatıdan ayrılarak polislerle birlikte aşağıya indi.  Mahmut Ekinci’yi atlamaktan vazgeçirmek için ekipler seferber olurken, aşağıda toplanan vatandaşlar ve karşı binadaki bazı kişilerin ise cep telefonlarına sarılıp canlı yayın yapma yarışı içerisine girmeleri dikkat çekti.  

İHA

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.