Samsun'da Zorlu Öğrencileri Yetenekleriyle Sahneyi Salladı
Paylaş

Samsun'da Zorlu Öğrencileri Yetenekleriyle Sahneyi Salladı

Zorlu Eğitim Kurumları, sanat, eğlence ve yardımlaşmayı bir araya getiren unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Zorlu Okulları Anadolu Lisesi Müdürü, Görsel Sanatlar Öğretmeni ve Sosyal Etkinlikler Komitesi Başkanı Semiha Olğun’un organizatörlü...

Zorlu Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğin jüri koltuğunda OMÜ Öğretim Görevlisi ve Dans Eğitmeni Serkan Sevinç, Dans Eğitmeni Gizem Erkan, Jimnastik Antrenörü Hicran Tekel ve Amisos Dans Akademi Kurucusu Ali Buyuklu yer aldı.

SANAT, ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİLERİNİ İFADE BİÇİMİDİR

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Zorlu Anadolu Lisesi Müdürü Semiha Olğun, öğrencilerin sanatsal etkinlikler yoluyla kendilerini ifade etmelerinin önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Bizler, akademik başarının yanında öğrencilerimizin sanatsal yönlerini, yaratıcılıklarını ve özgüvenlerini de geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu tür etkinlikler, onların iç dünyalarını ifade etmelerine, takım ruhunu hissetmelerine ve birbirleriyle daha güçlü bağlar kurmalarına katkı sağlıyor. Zorlu ailesi olarak öğrencilerimizin her alanda gelişimini desteklemeye devam edeceğiz.”

Olğun’un konuşmasının ardından sahne heyecanı başladı.

SAHNEDE ENERJİ, RİTİM VE UYUM HAKİMDİ

Program, dans yarışmasıyla start aldı. Toplam yedi öğrenci grubunun sahne aldığı yarışmada, dans performansları izleyenlerden tam not aldı. Öğrenciler, sergiledikleri koreografilerle ritim, uyum ve enerjiyi bir araya getirerek izleyenleri büyüledi. Veliler ve öğretmenler, öğrencilerini coşkulu alkışlarla destekledi.

YETENEKLER SAHNEDE BULUŞTU

Dans gösterilerinin ardından yapılan yetenek yarışması ise izleyenlere keyifli anlar yaşattı. On öğrencinin katıldığı yarışmada, taklit performansları ve yaratıcı gösteriler salonu kahkahaya boğdu.

“YILBAŞI ÇEKİLİŞİ” SKEÇİ GÜLDÜRDÜ

Programın devamında sahne alan öğrenciler, “Yılbaşı Çekilişi” adlı skeçleriyle izleyenleri hem güldürdü hem düşündürdü. Renkli kostümler ve neşeli diyaloglar, programa ayrı bir dinamizm kattı.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE MADALYA ÖDÜLÜ

Etkinliğin sonunda düzenlenen ödül töreninde, dans yarışması ve yetenek yarışmasında dereceye giren öğrencilere jüri üyeleri tarafından madalyaları takdim edildi.

JÜRİ ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Zorlu Eğitim Kurumları, programa katkılarından dolayı jüri üyelerine teşekkür plaketi sundu. Eğitime ve sanata verdikleri destek nedeniyle jüri üyeleri alkışlarla uğurlandı.

BEYAZ KELEBEKLERLE UMUT DOLU FİNAL

Program, umudu, saflığı ve yeni başlangıçları simgeleyen “Beyaz Kelebekler” adlı dans gösterisiyle son buldu. Sahneye çıkan öğrenciler, zarif koreografileriyle izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Zorlu Eğitim Kurumları’nın düzenlediği etkinlik, öğrencilerin yaratıcılığını ve özgüvenini öne çıkararak sanatın birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu.

 

Kaynak: Nazım Akpınar

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.