SON DAKİKA SAMSUN HABER | Samsun'un Salıpazarı ilçesi Kocalar Mahallesi Orman içi mevkiinden geçen Biçme ve Muslubey Mahallelerine giden Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz döneminde 2016 yılında yapıldığı belirtilen beton yol, bakımsızlıktan çatlamaya başladı.

VATANDAŞLAR ÇAĞRI YAPTI
Yolun 1 km'lik bölümünde yer yer oluşan çatlaklar vatandaşları tedirgin ederken, vatandaşlar bakım yapılmasını talep etti. Vatandaşlar, "Yolumuz, 2016 yılında eski Başkan Yusuf Ziya Yılmaz döneminde yapıldı. Ancak o dönemden buyana bakım yapılmadığı gibi yolda çatlamalar yaşandı.

Bu çatlaklar 1 km'lik bölümde. SBB Başkanı Mustafa Demir, '4 yılda 4 bin 106 km yol yaptık' şeklinde ilanlar asıyor ama, gelsinde bu yolların durumunu bir görsün. Bu yol daha da kötü duruma gelebilir, Allah korusun ölümlü kazaya sebebiyet verebilir "açıklamasını yaptı.

Kaynak: Zekeriya Fırat