Samsun Gelecek Partisi'nden başkente çıkarma
Paylaş

Samsun Gelecek Partisi'nden başkente çıkarma

Ekleme: 01.11.2020 17:18 Güncelleme: 30.05.2026 23:42

Başkentte düzenlenen Gelecek Partisi'nin 1. Olağan Büyük Kongresi'ne,  Samsun'dan yoğun katılım sağlandı. İl Başkanı Yeşilyurt, "Partimize olan ilgi ve alaka her geçen gün artıyor "dedi. 

Gelecek Partisi’nin 1’inci Olağan Genel Kongresi, Ankara’da düzenlendi. Pandemi nedeniyle yalnızca delegelerin katılım sağladığı kongre salonuna KHK ile ihraç edilenlerin, emeklilikte yaşa takılanların, gençlerin, kadınların ve emeklilerin mesajları ‘Burdayız’ sloganıyla asıldı. 

SAMSUN'DAN 
YOĞUN KATILIM 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu konuşmasında Türkiye'nin sorunlarını sıraladı, çözüm yollarını anlattı. Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, ilçe başkanları ve partililer, kongreye yoğun katılım sağladı. 

İLGİ VE ALAKA 
HER GÜN ARTIYOR 

İl Başkanı Yeşilyurt, "Samsun'un geleceği için, Türkiye'nin geleceği için değerli Başkan Yardımcılarımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve İlçe Başkanlarımızla 1.Olağan Büyük Kongremize katılım sağladık. Genel başkanımız, Türkiye'nin adeta röntgenini çekti, çözüm yollarını anlattı. Partimize olan ilgi ve alaka her geçen gün artıyor" dedi. 

Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, başkentteki kongreye adeta çıkarma yaptı. Nazım AKPINAR 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.