Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar kapsamında Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz görevden alındı. Almaz, eşinin sağlık problemleri nedeniyle görevden affını isteyerek Ankara’ya tayin talebinde bulunduğunu açıkladı.
ALMAZ: "BİRKAÇ GÜN İÇİNDE ANKARA’YA GİDECEĞİM"
Cemal Almaz, Samsun’daki görevinden ayrılacağını belirterek, “Eşimin sağlık problemleri nedeniyle affımı istedim. Birkaç gün içinde Samsun’dan ayrılarak Ankara’ya gideceğim” dedi.
KISA SÜREDE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRDİ
1 Aralık 2023’te Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak göreve başlayan Cemal Almaz, Samsun Müzesi’nin açılışına ve Kültür Yolu Festivali’ne ev sahipliği yaptı. Ayrıca, Emitt ve Ankara Fuarı’na katıldı ve Asarkale’de kazı çalışmalarını başlattı.
YENİ ATAMA BEKLENİYOR
Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine henüz bir atama yapılmadı. Yeni müdür atamasının önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi bekleniyor.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı