Samsun İlkadım'da Aranan Hükümlü Yunus Timlerince Yakalandı
Paylaş

Samsun İlkadım'da Aranan Hükümlü Yunus Timlerince Yakalandı

Samsun İlkadım'da yunus timlerinin uygulamasında yakalanan T.R. isimli hükümlünün, 'vergi usul kanununa muhalefet' ve 'dolandırıcılık' suçlarından toplam 6 yıl 5 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Timleri, İlkadım ilçesinde gerçekleştirdiği uygulamalar sırasında aranan bir hükümlüyü yakaladı. Gözaltına alınan şahsın T.R. olduğu belirlendi.

SUÇ LİSTESİ VE CEZASI BELLİ OLDU

Yunus timleri tarafından yakalanan T.R. hakkında yapılan sorgulama ve incelemede, şahsın birden fazla ciddi suçtan arandığı tespit edildi. Hükümlü T.R.'nin arandığı suçlar ve kesinleşmiş cezası şunlar:

KESİNLEŞMİŞ CEZA SÜRESİ: Toplam 6 yıl 5 ay 15 gün

Vergi Usul Kanununa muhalefet, Suç örgütüne yarar sağlamak maksadıyla yağma, Bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık.

Hükümlü T.R., Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli mercilere sevk edildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.