Samsun’un merkez ilçelerinden İlkadım’a bağlı Fatih Mahallesi’nde, aile içinde çıkan bir tartışma kanlı bir cinayetle sonuçlandı. Hüseyin K. (55) isimli şahıs, tartıştığı üvey oğlu Adem Tuluk’u (41) bıçaklayarak ölümüne neden oldu. Olayın ardından baba ve oğul, Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.
Olay, Fatih Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. İddialara göre, evde çıkan aile içi tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Tartışma sırasında Hüseyin K., üvey oğlu Adem Tuluk’u karın ve bacak bölgesinden olmak üzere toplam üç yerinden bıçakladı.
ADEM TULUK HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Kanlar içinde kalan Adem Tuluk, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hızla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye yetiştirilen Tuluk, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaşanan cinayet sonrası Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri derhal harekete geçti. Cinayet zanlısı Hüseyin K., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, şüphelinin öz oğlu Beytullah K.’nin (29) de olayda kullanılan bıçağı sakladığını tespit etti. Beytullah K. da "suç delilini gizleme" suçlamasıyla gözaltına alındı.
ZANLILAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan baba ve oğul, bugün geniş güvenlik önlemleri altında Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Cinayetin nedenine ilişkin detaylar araştırılırken, hayatını kaybeden Adem Tuluk’un daha önceki tarihlerde de eve alkollü gelerek sorun çıkardığı iddia edildi. Aile içinde bir süredir devam eden bu tür tartışmaların, cinayeti tetikleyen ana faktör olabileceği üzerinde duruluyor.

İhlas Haber Ajansı

