Samsun Haber

Samsun Irmak Polis Merkezi yenileniyor

Samsun'un Canik İlçesi'nde yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alana zeminle birlikte 4 kat olacak şekilde Irmak Polis Merkezi inşaa edilecek.

1 dk okuma
Samsun Irmak Polis Merkezi yenileniyor
Paylaş

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Mevcut karakol artık tam anlamıyla yeterli gelmiyordu. Gerek mimari yapısı ve gerek kullanım alanı ve içeriğiyle şehrin en özel karakolu olacak. İlçemiz çok önemli bir eksiğini, yine çok önemli ve bütün ülkemize örnek olacak bir proje ile giderecektir. Yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alana kurulacak ve zeminle birlikte 4 kat olacak bu dev proje için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Sandıkçı, "Tek bir hedefimiz var. Vatandaş odaklı bütün hizmet başlıklarının en üst seviyede olduğu bir Canik İlçesi oluşmasıdır. Bizim bütün yol haritalarımız merkezine insanı alan çalışmalardır. Canik birçok alanda yatırım almaya devam edecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.  İsmail AKDUMAN

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.