Asayiş

Samsun Kavak'ta 13 yaşındaki çocuğa tecavüz girişimi

Samsun'un Kavak ilçesinde evli bir şahsın 13 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edildi.

1 dk okuma
Samsun Kavak'ta 13 yaşındaki çocuğa tecavüz girişimi
Paylaş

Samsun'un Kavak ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana geldiği iddia edilen olaya göre; evli ve çocukları olan şahıs, çocuklarının arkadaşı olan 13 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz girişiminde bulundu. 

Cami tuvaletinde gerçekleştiği iddia edilen tecavüz girişimi ilçeyi ayağa kaldırdı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenilen şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiği öne sürüldü.  

İDAM GERİ GELMELİ 

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, idam istedi. Kabadayı, "Bu tür olaylar gizlendikçe ardı arkası kesilmiyor. İdam geri gelmeli.  Daha önce bu talebimizi gündeme getirmiştik. Ancak milletvekilleri üzerine düşeni yapmadı. Toplumun vicdanı yaralı. Toplum vicdanı idam cezasının geri gelmesi ile rahatlar "dedi. 

KaynakZekeriya Fırat

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.