Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret eden heyet, üniversite-oda işbirliği çerçevesinde yürütülebilecek çalışmaları değerlendirdi.
Görüşmede; kurs ve eğitim işbirlikleri, mesleğin tanıtımına yönelik eğitim programları ve yapay zekânın mali müşavirlik mesleğine etkileri başlıkları masaya yatırıldı.
Heyet, program dahilinde Samsun Defterdarı Halil İbrahim Temiz, SGK İl Müdürü Ünal Kaya ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altunsoy’u makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde mesleğin iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın artırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulunulurken, Oda Başkanı Osman Arslan nazik ev sahiplikleri için kurum yöneticilerine teşekkür ederek işbirliğinin sürmesi temennisinde bulundu.
Kaynak: Hande Öznur DURAN