Samsun Haber

Samsun Marina'da ürküten kirlilik

Samsun'un Atakum ilçesinde yer alan ve çok sayıda balık ve kuş çeşidine ev sahipliği yapan Kurupelit Yat Limanı'nda deniz yosunları patladı ve yayılmaya devam ediyor. Yüksek sıcakların yaşandığı kentte deniz yosunları ağır kokuda ortaya çıkardı.

1 dk okuma
Samsun Marina'da ürküten kirlilik
Paylaş

Samsun'un Atakum ilçesinde vatandaşların gündüz gece gezip dinlendiği spor yaptığı ve güzel vakit geçirdiği Kurupelit Yat Limanı'nda deniz yosunları yayılmaya başladı. Çeşitli balık ve kuş türlerine de ev sahipliği yapan bölgede yaşanan kirlilik,  vatandaşlarıda ürküttü. 

Geniş bir alanı kapsayan deniz yosunları, havaların yüksek sıcaklara ulaşması nedeniyle ağır bir kokuda oluşturmaya başladı. 

VATANDAŞLARDAN ÇAĞRI 

Vatandaşlar deniz yosunu ile ve bölgenin temizlenmesi için Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerine çağrı yaptı. Vatandaşlar, "SBB, bu rezaleti görmüyor mu? Burası kentin adeta vitrini ve bu halde. Yazıktır. Burada vakit geçirilmeden kapsamlı temizlik çalışması yapılmalı "dedi. 

KaynakZekeriya Fırat

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.