Samsun Otogarı’nda  tuvalet artık ücretsiz
Paylaş

Samsun Otogarı’nda tuvalet artık ücretsiz

Samsun’da şehirlerarası otobüs terminalinde tuvalet girişlerinde bulunan turnike sistemi sökülürken, yenilenen tuvaletler vatandaşlara ücretsiz şekilde kullanımına açıldı.

Samsun’da Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yolcuların uzun süredir eleştirdiği ücretli tuvalet uygulaması sona erdi. Daha önce tuvaletleri kullanmak isteyen vatandaşlardan 20 TL ücret alınırken, yapılan yeni düzenlemeyle birlikte hem ücret kaldırıldı hem de girişteki turnike sistemi söküldü.

KAPIDAKİ TURNİKE KALDIRILDI

Tuvalet girişindeki turnike, otogar işletmecisi Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ayten Öztürk Ünal’ın talimatıyla kaldırıldığı belirtildi. Diğer yandan otogardaki tuvaletlerde yenileme çalışması da gerçekleştirildi.

 Ayten Öztürk Ünal

Yolcular ve ziyaretçiler tuvaletlerden herhangi bir ücret ödemeden yararlanabilecek. Tuvaletteki ücretli sistemin kaldırılması yolcular tarafından olumlu karşılandı.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.