Samsun Polisi'nden Film Gibi Operasyon: Düğünü Basıp Magandaları Aldılar
Paylaş

Samsun Polisi'nden Film Gibi Operasyon: Düğünü Basıp Magandaları Aldılar

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir düğünde havaya ateş açan 2 kişi, silah seslerini takip edip misafir gibi düğüne giren sivil polisler tarafından 3 tabancayla birlikte suçüstü yakalandı.

Samsun'da bir düğünde tabancayla havaya ateş açarak tehlike saçan 2 maganda, silah seslerini duyarak misafir gibi düğüne giren sivil polisler tarafından 3 adet tabancayla birlikte suçüstü yakalandı. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin film sahnelerini aratmayan operasyonu, mahallede takdir topladı.

Edinilen bilgiye göre olay, İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgede devriye gezen İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı sivil polis ekipleri, bir düğün merasiminin yapıldığı alandan silah sesleri geldiğini duydu.

MİSAFİR KILIĞINDA SUÇÜSTÜ YAPTILAR

Seslerin üzerine giden ekipler, dikkat çekmemek için polis araçlarını uzak bir noktaya park etti. Ardından düğün alanına misafir gibi giren sivil polisler, kalabalığın arasına karışarak gözlem yapmaya başladı. Kısa süre içinde, bellerinde tabanca olduğu fark edilen M.K. ve A.K. isimli şahısları tespit eden ekipler, ani bir müdahaleyle iki şahsı da kimseye zarar gelmeden etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

3 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Şahısların üzerinde yapılan aramada, M.K. isimli şahıstan 1 adet bulundurma ruhsatlı tabanca, A.K. isimli şahıstan ise 2 adet ruhsatsız tabanca ve 13 adet mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.