Samsun Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği’nden Halit Doğan’a Ziyaret
Paylaş

Samsun Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği’nden Halit Doğan’a Ziyaret

Ekleme: 09.05.2024 11:48 Güncelleme: 31.05.2026 09:40
Samsun'da staj ve çıraklık mağdurlarının sesi olan dernek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'a ziyarette bulundu. Mağduriyetin çözümü için bir araya gelenler, umudu paylaşıyor.

Samsun Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği başkan vekili Zeki Erkan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ı ziyaret etti.

Erkan, 3308 sayılı kanunla yapılan sigorta girişlerinin ve staj döneminde verilen SGK kartlarının, EYT ile uzun vadeli emeklilik için sayılmamasından kaynaklanan mağduriyetlerden bahsederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve bu mağduriyetin çözümü için destek istedi.

Başkan Halit Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mağduriyetin çözümü konusunda destek sözü verdi ve Samsun Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği'ne ziyaretleri için teşekkür etti.

 

Nazım Akpınar

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.