Samsun Süper Amatör Play-Off’ta İlk Hafta Tamamlandı
Paylaş

Samsun Süper Amatör Play-Off’ta İlk Hafta Tamamlandı

Samsun Süper Amatör Lig play-off grubunda ilk hafta sona erdi. Haftanın en gollü maçında Ladik Belediyespor, evinde karşılaştığı Atakum Belediyespor’u 4-1 mağlup etti.

İKİ TAKIM BAL’A ÇIKACAK

Bölgesel Lig’e çıkacak olan iki takımın belirleneceği Süper Amatör Lig play-off grubunda ilk hafta sona erdi. Haftanın en gollü maçında Ladik Belediyespor, evinde Atakum Belediyespor’u 4-1’le geçti. Vezirköprü Belediyespor sahasında 1930 Bafraspor’a 2-0 yenilirken, 19 Mayıs Belediyespor ise evinde Termespor’u aynı skorla 2-0 yendi. Tekkeköyspor ile Genç Bafraspor maçında gol sesi çıkmadı.

MAÇLAR SAAT 14.00’DA BAŞLALACAK

Play-off grubunda 2. hafta Cumartesi günü Genç Bafraspor ile 19 Mayıs Belediyespor arasında oynanacak olan maçla start alacak. Pazar günü ise 1930 Bafraspor, kendi sahasında Ladik Belediyespor’la kozlarını paylaşırken, Atakum Belediyespor, Tekkeköyspor’u konuk edecek. İlk hafta maçlarını kaybeden Termespor ve Vezirköprü Belediyespor Terme Abdullah Arslan Şehir Stadı’nda karşılaşacak. 

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.