Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar: Öğretmenlerimiz geleceğin mimarı
Paylaş

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar: Öğretmenlerimiz geleceğin mimarı

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Öğretmenlerimiz geleceğin mimarıdır "dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Togar, "Geleceğimizin mimarı, aydınlık yarınların rehberi olan öğretmenlerimizin özverili çalışmalarını takdir ve minnetle selamlıyorum "dedi. 

'MUKADDES HİZMET VERİYORLAR'

Başkan Togar, "Öğretmenlik çok mukaddes bir hizmet mesleğidir. Öğretmenler bir insanı kurtarmanın, bir medeniyeti kurtarmak kadar önemli olduğunun bilinciyle hareket ederek kendilerine emanet edilen öğrencilerine ve geleceğe şekil vermektedirler. Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü ile yoğrulmuş, maddi karşılığı ölçülemeyecek kadar kıymetli bir meslektir. Onlar, eğitim ve öğretimde öncü rol üstlenerek ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine taşıma çabası içerisinde olan değerli insanlardır "dedi. 

 

Kaynak: Ragıp Göker

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.