Samsun Tekkeköy’de Otomobil Takla Attı: 4 Kişi Yaralandı
Paylaş

Samsun Tekkeköy’de Otomobil Takla Attı: 4 Kişi Yaralandı

Samsun Tekkeköy'de otomobilin takla atması sonucu 1’i çocuk 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, takla atan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

KAZA ÇİNİK MAHALLESİ’NDE MEYDANA GELDİ

Kaza, saat 16.30 sıralarında Tekkeköy ilçesi Çinik Mahallesi Doral Sokak'ta yaşandı. Nergis D. (30) yönetimindeki 55 SZ 889 plakalı otomobil, seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

ARAÇTAKİLERDEN 9 YAŞINDAKİ ÇOCUK KENDİ İMKANIYLA ÇIKTI

Kazada sürücü Nergis D. ile otomobilde bulunan Y.Ö.D. (9), R.U. (25) ve F.D. (44) yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araç içerisinden kendi çabasıyla çıkan 9 yaşındaki Y.Ö.D.’nin hafif şekilde aksayarak uzaklaştığı görüldü. Y.Ö.D. de tedbir amaçlı olarak diğer yaralılarla birlikte hastaneye kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralıların sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye sevki gerçekleştirildi. Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.