Spor

Samsun Uğur Okulları Sinop'ta Bölge Şampiyonu Oldu

Samsun Uğur Okulları İlkadım Kampüsü Yıldız Erkek Futbol takımı, Sinop'taki Bölge Şampiyonası'nda birinci olarak Türkiye Yarı Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.

1 dk okuma
Samsun Uğur Okulları Sinop'ta Bölge Şampiyonu Oldu
Paylaş

Samsun Uğur Okulları İlkadım Kampüsü Yıldız Erkek Futbol takımı,  Sinop'taki Bölge Şampiyonası'nda birinci olarak Türkiye Yarı Finalleri'ne gitmeye hak kazandı

SİNOP'TA DA ŞAMPİYON

Okullararası Yıldız Erkekler Futbol Bölge Şampiyonası Sinop'ta yapıldı. Şampiyonaya Samsun birincisi olarak katılan Uğur Okulları İlkadım Kampüsü, Sinop'tan Türkiye Yarı Finalleri vizesi aldı. Samsun ekibi şampiyonada Amasya Gazi Ortaokulu'nu 7-0, son maçında da Ankara Kayaş Sakarya Ortaokulu’nu 6-2 mağlup etmeyi başardı. Uğur'ın Yıldızları 4 grup merkezinden birisi olan Afyon, Zonguldak, Yozgat veya Erzurum'da Türkiye yarı final maçlarına çıkacak. 

AĞABEYLERİNİN İZİNDELER

Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür, takımı kutlarken, "Genç erkeklerde Türkiye Şampiyonu olan Canik Kampüsü lise takımından sonra İlkadım Kampüsü ortaokul takımımız da fırtına gibi esiyor. Takımı kutluyorum, hocalarımı ve idarecilerimi tebrik ediyorum. Akademik eğitimde, sınavlara hazırlıkta, sporda, sanatta, bilimde, her alanda Samsun Uğur Okulları olarak öğrencilerimizi yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz. Başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Zekai Anıl

KaynakHedef Halk | Zekai Anıl

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.