Samsun Haber

Samsun Valiliği'nden Denize Girmeyin Uyarısı

Samsun Valiliği, Karadeniz'deki olumsuz hava şartları nedeniyle bugün ve yarın denize girilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. Rüzgar ve dalga tehlikesine dikkat çekildi.

1 dk okuma
Samsun Valiliği'nden Denize Girmeyin Uyarısı
Paylaş

Samsun Valiliği, Karadeniz'de beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu. Valilik, bugün ve yarın denize girilmemesi gerektiğini belirtti.

RÜZGAR VE DALGA TEHLİKESİ

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'ndan alınan verilere göre, bölgede rüzgar hızının 15 deniz miline, dalga yüksekliğinin ise 1 metreye ulaşması bekleniyor. Bu olumsuz koşulların boğulma tehlikelerini artırabileceği vurgulandı.

BOĞULMA VAKALARINA KARŞI UYARI

Valilikten yapılan açıklamada, muhtemel boğulma vakalarının önüne geçebilmek adına vatandaşların denize girmemesi istendi. Yetkililer, deniz güvenliği konusunda vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

KaynakAnadolu Ajansı

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.