Samsun Yelken Kulübü Sinop’tan Madalyalarla Döndü
Paylaş

Samsun Yelken Kulübü Sinop’tan Madalyalarla Döndü

Samsun Yelken Spor Kulübü sporcuları, Sinop’ta düzenlenen Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kupası’nda önemli dereceler elde etti. Kulüp sporcuları, çeşitli kategorilerde kürsüye çıkarak başarılarına yenilerini ekledi.

Samsun Yelken Spor Kulübü sporcuları Sinop’ta düzenlenen 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kupası yarışlarında önemli dereceler elde etti.  

BAŞARILARA YENİLERİ EKLENDİ

Sinop'ta organize edilen Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kupası yarışlarında mücadele eden Samsun Yelken Spor Kulübü sporcuları başarılarına yenilerini ekledi. Sporculardan Defne Gökçiçek, Optimist sınıfı genel klasman ve kızlar kategorisinde 2.'liği elde etti. Erkeklerde Osman Yiğit Gülmez Genel klasman 5.'liği ve Junior 2.'liğini elde etti. 

BEGÜM PELİN ÇİL ŞAMPİYON OLDU

Kupa'da Ilca4 sınıfında Kuzey Vural, Genel klasman ve Junior kategorisinde 1. oldu. Begüm Pelin Çil Genel Klasman 2. ve kızlar kategorisi 1.'si oldu. Zülal Öksüz de Genel klasman 4.'sü, kızlarda 3.'lüğü elde etti. Samsun Yelken Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada: "Elde edilen başarıdan dolayı sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ederiz" denildi.

 

Kaynak: Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.