Samsun'un İlkadım ilçesinde yer alan Onur Anıtı'na yapılan hain saldırı, kenti ve Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Onur Anıtı'nda başlayan nöbet devam ederken, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları tarafından yüzlerce kişinin katılımı ile 'Onur Anıtı'na Sahip Çıkıyoruz' etkinliği düzenlendi.
'Onur Anıtı'na Sahip Çıkıyoruz' etkinliğinde bir araya gelen vatandaşlar saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okudu. Etkinliğe, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, DEVA Partisi, Memleket Partisi ve Adalet Partisi üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri, Samsunspor Taraftarlar Grubu, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.
(1).jpeg)
KİRLİ PROVOKASYON
Sivil toplum kuruluşları adına ortak basın açıklaması okuyan Özlem Kanoğlu, "Bir tezgah peşinde koşanlar, ülkemizde dönem dönem olağanüstü durumlar oluşması için çaba sarf edenler bilmeli ki bizler aynı vatan toprağında, aynı bayrak altında farklı düşünceleri ve inançları birbirimize saygı çerçevesinde yaşamaya devam edeceğiz. Hangi provokasyon olursa olsun, yine birlikteyiz ve beraberlik içinde yaşamaya devam edeceğiz." dedi. Açıklamanın ardından etkinlik sona erdi.
"NÖBETTEYİZ"
ADD Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli, "Samsunlular olarak nöbeteyiz, tetikteyiz. 19 Mayıs ruhuyla, Kuvai- Milliye ruhuyla Samsun Onur Anıtı'nda görevdeyiz." dedi.
Samsun Onur Anıtı'na yapılan alçak saldırı kenti ve Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Anıt önünde başlayan nöbet sürerken, yüzlerce vatandaş Onur Anıtı'nda düzenlenen etkinliğe katıldı.
(1).jpg)
(1).jpeg)
.jpg)
.jpeg)
(1).jpeg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Haber: N.Alper CABBAR