Samsun'un İlkadım ilçesi Fuar Caddesi üzeri Sahil Yolu Yabancılar Pazarı önünde meydana gelen olayda, Mustafa Güngör bir sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Bacağından ısırılan Güngör, 5 dakika boyunca köpekle boğuştu. Güngör'ün imdadına bekçiler yetişti.
Güngör'ün iddiasına göre 45 dakika boyunca ambulans istemesine rağmen talebine yanıt verilmedi. Yağmurun altında 45 dakika boyunca ayağından yaralı şekilde bekleyen Mustafa Güngör, bir akrabasının yardımı ile Gazi Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi oldu. Güngör, Samsun Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

BU ÜLKENİN VATANDAŞI
DEĞİLMİYİZ, ZORUMA GİTTİ
Açıklama yapan Güngör, "Ben bir Türk vatandaşıyım. Başımıza bir hal geldi, köpek ısırdı. Ambulansı aradık, 45 dakika boyunca talebime karşılık vermediler. Yağmurun altında dakikalarca ambulans bekledik, ama gelmedi. İnsana verilen değer bu mu? Ben şeker hastasıyım, gözümde görme kaybı var. O sırada komaya girsem ölsem ne olacak?Bana yapılan muameleyi haketmiyorum. Bu nedenle Valiliğe ve Sağlık İl Müdürlüğü'ne şikayet dilekçemi teslim ettim "dedi.

Şikayetçi oldu
Bacağından yaralanan Güngör, "Bu yapılan muamele gücüme gitti. Bu nedenle Valiliğe ve Sağlık İl Müdürlüğü'ne şikayet dilekçemi teslim ettim "dedi. Zekeriya FIRAT