Samsun Haber

Samsun'da Anahtar Parti’den 1000 kişilik aşure

Anahtar Parti Bafra İlçe Başkanı Osman Engiz, Muharrem ayının birlik, beraberlik ve paylaşma duygularını güçlendirdiğini söyledi.

1 dk okuma
Samsun'da Anahtar Parti’den 1000 kişilik aşure
Paylaş

Anahtar Parti Bafra İlçe Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği aşure etkinliğiyle vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe merkezinde gerçekleştirilen programda, İlçe Başkanı Osman Engiz ve parti teşkilatı üyeleri tarafından yaklaşık 1000 kişiye aşure ikram edildi.
Yoğun katılımın olduğu etkinlikte vatandaşlarla sohbet eden Anahtar Parti Bafra İlçe Başkanı Osman Engiz, Muharrem ayının birlik, beraberlik ve paylaşma duygularını güçlendiren önemli bir zaman dilimi olduğunu söyledi.

ENGİZ: "PAYLAŞMANIN BEREKETİNİ YAŞIYORUZ"

Etkinlikte açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Osman Engiz, "Aşure, farklı tatların aynı kazanda buluşarak güzel bir uyum oluşturmasının en anlamlı simgelerinden biridir. Bugün de hemşehrilerimizle aynı sofranın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Yaklaşık bin vatandaşımıza aşure ikram ederek birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmek istedik. Katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, parti yöneticileri ve teşkilat üyeleri de kazanların başına geçerek aşure dağıtımına destek verdi. Program, vatandaşlarla yapılan sohbetlerin ardından sona erdi. 

KaynakNazım Akpınar

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.