Samsun'da asker eğlencesi kontrolden çıktı! Mahalleli geceyi uykusuz geçirdi
Paylaş

Samsun'da asker eğlencesi kontrolden çıktı! Mahalleli geceyi uykusuz geçirdi

Samsun'un İlkadım ilçesinde asker eğlencesinde motosikletlerle lastik yakıldı, egzoz patlatıldı. Yaklaşık 4 saat süren taşkınlığa polis müdahale etti.

Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen asker eğlencesi, yüksek sesli müzik ve tehlikeli araç hareketleri nedeniyle mahalle sakinlerine zor anlar yaşattı. Yaklaşık 4 saat süren eğlencede motosikletlerle lastik yakıldı, araçların egzozları patlatıldı. Polis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından dağılan grup, ekiplerin ayrılmasıyla yeniden toplandı.

Olay, İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi Kocatepe Sokak'ta saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Pazar kurulan sokakta bir araya gelen çok sayıda genç, araçlarını trafiğe açık bölümlere park ederek müzik eşliğinde eğlenmeye başladı. Kalabalığın artmasıyla birlikte sokaktaki araç ve yaya hareketliliği de olumsuz etkilendi. Çevrede yaşayan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

ARAÇLAR YOLU KAPATTI, SÜRÜCÜLER GERİ DÖNDÜ

Asker eğlencesi için sokakta toplanan gençler, araçlarından yüksek sesle müzik açtı. Park edilen araçlar ve kalabalık nedeniyle sokaktan geçmek isteyen sürücüler ilerleyemedi.

Yolun kapanması üzerine bazı sürücüler geri dönerek alternatif güzergâhlara yönelmek zorunda kaldı. Bölgede tezgâh açmaya hazırlanan pazar esnafı da araçlarını ve tezgâhlarını yerleştirebilmek için eğlencenin bitmesini bekledi.

MOTOSİKLETLERLE LASTİK YAKTILAR

İlerleyen saatlerde eğlence sırasında tehlikeli görüntüler ortaya çıktı. Bazı gençler motosikletlerle lastik yakarken bazıları araçlarının egzozlarını patlatarak ara gazı verdi.

Araçlarla tehlikeli hareketlerin yapıldığı sokakta bazı kişilerin egzozlardan alev çıkarmaya çalışması da dikkat çekti. Yüksek ses ve araç hareketleri nedeniyle çevrede yaşayan vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulundu.

POLİS GİTTİ, EĞLENCE YENİDEN BAŞLADI

İhbarlar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, gruba müdahale ederek taşkınlığı kısa süreliğine sonlandırdı. Ancak polis ekiplerinin bölgeden ayrılmasından dakikalar sonra yüksek sesli müzik ve tehlikeli araç hareketleri yeniden başladı.

Mahalledeki olayların yaklaşık 4 saat boyunca devam etmesi üzerine polis ekipleri ikinci kez bölgeye sevk edildi.

DRİFT HAZIRLIĞINDA POLİSİ GÖRDÜLER

Polis ekiplerinin ikinci kez bölgeye geldiği sırada bazı gençlerin araçlarla drift yapmaya hazırlandığı görüldü.

Ekiplerin geldiğini fark eden bazı kişiler, araçların kapılarının üzerine çıkarak ellerindeki meşalelerle bölgeden uzaklaştı.

Gece boyunca devam eden yüksek sesli müzik, egzoz gürültüsü ve tehlikeli araç hareketleri nedeniyle Selahiye Mahallesi sakinleri rahatsızlık yaşadı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.